Tvorba podnikatelského plánu - Kohoutová, Nikola (Jihočeská univerzita, 2022)
Práce s názvem "Tvorba podnikatelského plánu" je zaměřena na zpracování návrhu komplexního podnikatelského záměru pro založení eventové agentury pořádající zejména plesy a svatby, ale i jiné společenské a kulturní události v Jihočeském kraji. Teoretická část je zaměřena na vymezení základních informací o podnikání, plánování, rozhodování o právní formě a struktuře a obsahu podnikatelského plánu. Praktická část obsahuje vytvoření samotného podnikatelského plánu pro založení eventové agentury. Zahrnuje analýzu podnikatelského prostředí a ukazuje finanční plán společnosti. Hlavním cílem bakalářské práce je vytvořit úspěšný podnikatelský plán, který může sloužit jako předloha pro budoucí podnikatele v tomto odvětví
Business Plan Creation
Keywords: Podnikání; Podnikatelský plán; Založení společnosti; Eventová agentura; Business; Business plan; Establishment of a company; Event agency