Historie tištěných médií na Domažlicku - Vobrubová, Jana (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem diplomové práce bude podat ucelený přehled o historii tištěných médií na Domažlicku, konkrétně v Domažlicích a dalších městech regionu, od počátku vydávání do současnosti s přihlédnutím k současným trendům. Práce bude seznamovat s hlavními listy a vydavateli tisku. Budou v ní rozebrány i některé vybrané kauzy regionálního charakteru a samozřejmě reflektovány historické události celostátního významu.
History of printed media in the region of Domažlice
Keywords: tisk; noviny; Domažlice; printed media; newspapers; Domažlice