Vnímání značky - Nosková, Simona (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato Bakalářská práce analyzuje vnímání značky ze strany veřejnosti a zaměstnanců Českosovenské obchodní banky. Výsledky výzkumu jsou prezentovány pomocí sémantického diferenciálu a srovnány s předem stanovenými hypotézami. Závěr práce obsahuje vyvrácení nebo potvrzení daných hypotéz a návrhy na zlepšení vnímání značky.
Brand perception
Keywords: značka; budování značky; marketingový výzkum; brand; brand building; marketing research