Činitele volnočasové výchovy a vzdělávání v oblasti jezdectví - Harvanová, Dita (Jihočeská univerzita, 2019)
Práce se zabývá teoretickou analýzou činitelů volnočasové výchovy a vzdělávání v oblasti jezdectví. S využitím jednotlivých forem existence kurikula zachycuje jejich vazbu na výcvik a vzdělávání ve výše uvedené oblasti.
Educational Factors of Horseback Riding Training in Leisure Time
Keywords: kurikulum; formy existence kurikula; volný čas; jezdectví; kůň; jezdec; výchova; vzdělávání; curriculum; curriculum phases; horseback riding; leisure time; horse; horse rider; education; training