Terénní práce s ohroženými skupinami - Synková, Soňa (Jihočeská univerzita, 2008)
Práce se zabývá maximální výtěžností dotazníků. Teoretická část charakterizuje sociální práci a terénní sociální práci. V druhé části jsem představila Občanské sdružení Ječmínek, Domov pro matky (otce) s dětmi. Především jsem se zaměřila na popis projektu '' Terénní práce s ohroženými skupinami''. Praktické části jsem se věnovala dotazníkům, které byly vyplňovány s dotázanými klienty během celého projektu. Praktická část je zaměřena na maximální výtěžnost z dotazníků a jejich výsledky.
Field Work with Diskriminated Groups
Keywords: sociální práce; terénní sociální práce; projekt; terénní sociální pracovník; klient; social work; social field work; project; field worker; client.