Španělské podnikatelské subjekty na českém trhu - Košnarová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato bakalářská práce si klade za cíl zmapovat španělské podnikatelské subjekty, jež se nachází nebo provádí obchodní činnost na území České republiky. Jednotlivé části se zaměřují na historický vývoj španělských investic na českém trhu a jejich současný stav s důrazem na vývoj v jednotlivých sektorech. Velká pozornost je věnována zejména velkým a významným podnikatelským subjektům, nejsou však opomenuty ani drobné podniky. Výsledkem této bakalářské práce je přehledná a odborná zpráva o situaci španělských společností na českém trhu a tudíž o možnosti pracovního uplatnění pro absolventy oboru Španělský jazyk pro evropský a mezinárodní obchod.
Spanish Business Subjects in the Czech Market