Sebepojetí studentů oboru Pedagogika volného času na Teologické fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích - Kopřivová, Marcela (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce se zabývá sebepojetím studentů oboru Pedagogika volného času na Teologické fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy (pedagogika volného času, pedagog volného času, profesní příprava, sebepojetí, reflexe). Seznamujeme čtenáře s oborem pedagogika volného času. Zaměřujeme se na pohled studenta a jeho reflexi studia. Obsahuje výzkumnou sondu, která popisuje faktory, které ovlivňují respondenty při studiu.
Self conception of students of pedagogy of free time at faculty of Theology faculty of the University of South Bohemia in Ceske Budejovice
Keywords: volný čas; student; obor; Teologická fakulta; příprava; sebepojetí; reflexe; sebereflexe; pozitivní; negativní.; free time; student study; faculty of Theology; preparation; selt conception; reflection; self reflection; positive; negative.