Paralelní robot CoreXY - Rajzl, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářské práce je zaměřena na rozbor aktuálního stavu v oblasti paralelních robotů, jejích porovnání, poté se bude zabývat návrhem vlastního zařízení typu CoreXY. Posledním bodem bude návrh realizován a otestována funkčnost navržené a realizované koncepce.
Parallel robot CoreXY
Keywords: CoreXY; Delta; paraleln robot; Arduino; CoreXY; Delta; parallel robot; Arduino