Motivace zaměstnanců ve vybrané organizaci - Jandová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem mé bakalářské práce je analýza motivačních nástrojů ve vybrané organizaci a návrh případných změn. V teoretické části jsou definovány základní pojmy jako motivace, motiv, teorie motivace, motivační nástroje, motivační program a efektivnost motivačních nástrojů. Praktická část je věnována charakteristice daného podniku, jeho řízení a organizační struktuře. Práce se také zabývá zaměstnaneckými výhodami a motivačním programem vybraného podniku. V závěru praktické části je provedena analýza dotazníkového šetření a na základě vyhodnocení jsou doporučeny případné změny dle potřeb.
Employee Motivation in the Selected Organization
Keywords: motivace; motivační nástroje; dotazníkové šetření; zaměstnanecké výhody; motivační program; motivation; motivational tools; questionnaire survey; employee benefits; incentive program