Zimní a letní turistika na Lipensku - Šrámková, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem práce bude zanalyzování výše zmíněných služeb a podmínek trhu na bázi mystery shoppingu, dotazníkového šetření u hostů, návštěvníků a turistů či rozhovorů s vedením podniků a místními aktéry, dle zvážení autorky diplomové práce. V práci budou použity analytické metody historické, logické a komparační s využitím analýzy statistických údajů.
Winter and summer tourism in Lipensko
Keywords: Cestovní ruch; turistika; služby; volnočasové aktivity; trend; Lipensko; destinace; destinační management; tourism; services; leisure activities; trend; Lipensko; destination; destination management