Postavení privátní značky obchodního řetězce - Nováčková, Barbora (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce zpracovává téma "Postavení privátní značky obchodního řetězce". Cílem bakalářské práce je navrhnout doporučení rozvoje privátní značky na základě zjištění spotřebitelského vnímání pozice značky vybraného obchodního řetězce na českém trhu. Vedlejším cílem je ověřit hypotézy o vnímání pozice privátní značky vybraného maloobchodního řetězce. Pro dosažení cílů byla použita metoda kvantitativního výzkumu a to dotazníkové šetření. Následně byly zpracovány výsledky a návrhy na zlepšení.
Market position of a private label
Keywords: Privátní značka; značka; spotřebitel; marketingový mix; respondenti; marketing; prodej; kvalita; cena; rozvoj privátní značky.; Private brand; brand; consumer; marketing mix; respondents; marketing; sale; quality; price; development of the private label.