Trávení volného času na počítači u dětí na prvním stupni základní školy - Fišerová, Katka (Jihočeská univerzita, 2017)
Práce se zabývá trávením volného času na počítači u dětí na prvním stupni základní školy. V teoretické části je představena věková skupina dětí mladšího školního věku a vysvětlení pojmu komputerizace. V této části je také vysvětlen pojem volného času a představení výsledků dosavadních výzkumů. Praktická část obsahuje výzkum týkající se tohoto tématu. Na začátku této části jsou hypotézy, které byly na začátku stanoveny. Poté je zde seznámení s metodickým postupem výzkumného šetření. Dále obsahuje již samotný výzkum a výsledky, které vyšly z tohoto výzkumu.
Spending of free time on computers by primary school children
Keywords: děti mladšího školního věku; počítač; volný čas; komputerizace; primary school children; computer; leisure; computerization