Návrh projektové dokumentace pro výstavbu rodinného statku s ubytovacími prostory a vložené samostatné objekty zastřešení kruhovky a pískové jízdárny - Drábik, Michal (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato diplomová práce se zabývá obsahem dokumentace potřebné k udělení stavebního povolení stavby rodinného statku s prostory pro rodinné bydlení a ubytování. Cílem je navrhnou takový projekt, který svým obsahem bude splňovat podmínky pro udělení stavebního povolení dané stavebním zákonem a příslušnými vyhláškami a bude respektovat podmínky územně plánovací dokumentace s ohledem na architektonické a stavebně konstrukční řešení.
Draft project documentation for construction of a family farm with accommodation spaces and separate embedded objects roofed round riding stables and sand riding stables
Keywords: stavba; stavební zákon; konstrukce; projektová dokumentace; building; Building Act; construction; project documentation