Profesní rozvoj sociálních pracovníků v oblasti sociálních služeb - Škopková, Ivana (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce ukazuje možnosti profesního rozvoje sociálních pracovníků v oblasti sociálních služeb. Za tímto účelem je v práci představena profese sociálního pracovníka a oblast vzdělávání v sociální práci. Stěžejní část práce ukazuje vedle zákonem stanoveného dalšího vzdělávání i další možnosti profesního rozvoje pracovníků v prostředí organizace.
Professional development of social workers in the social service area
Keywords: sociální pracovník; vzdělávání; profesní rozvoj; social worker; education; professional development