Analýza vybraných služeb v obci Lipno nad Vltavou - Poláčková, Alžběta (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou vybraných služeb v obci Lipno nad Vl-tavou. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části literární rešerši a praktickou část. V literární rešerši se práce věnuje obecné charakteristice služeb, cestovního ruchu, pojmu sezónnost a sociologickým metodám šetření. Praktická část analyzuje poskytnutá sekundární data obecním úřadem obce Lipno nad Vltavou a vyhodnocuje interview poskytnutá zdejšími podnikateli a starostou obce. Na závěr jsou shrnuty výsledky analýzy a praktického výzkumu. Navrhnuto dopo-ručení pro obec.
Analysis of selected services in Lipno nad Vltavou
Keywords: Lipno nad Vltavou; služby; cestovní ruch; propagace; sezónnost; interview; obec; Lipno nad Vltavou; Services; Tourism; Promotion; Seasonality; Interview; Village.