Podnikatelský plán NEcukrárny - Orbanová, Ester (Jihočeská univerzita, 2019)
Diplomová práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu. Má za úkol vytvořit reálný návrh pro založení a následné otevření podniku NEcukrárny. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická, na kterou je navázána praktická neboli analytická část. V teoretické části jsou čerpány informace z literatury a nasbíraných vědomostí během studia. Aplikační část je konkrétně popsána dle dané situace na trhu, praktických znalostí, zkušeností a v neposlední řade jsou její nedílnou součástí provedené analýzy, kterými jsou analýza SWOT a Porterův model pěti konkurenčních sil. Celá práce má za úkol zhodnotit, jaké má podnik šance na to, být realizovatelný a životaschopný.
Business plan for NEcukrarna
Keywords: podnikání; podnikatelský plán; Porterův model; SWOT analýza; finanční analýza; business; business plan; Porter analysis; SWOT analysis; financial analysis