Spokojenost návštěvníků Jihočeského kraje (turistická oblast Krumlovsko a PodKletí) - Mitášová, Hana (Jihočeská univerzita, 2018)
Hlavním cílem bakalářské práce byla identifikace faktorů, které ovlivňují spokojenost návštěvníků cestovního ruchu v turistických oblastech Krumlovsko a PodKletí a posouzení souladu mezi jejich představou a reálným stavem. V těchto oblastech se vnímala kvantita a kvalita primární a sekundární nabídky cestovního ruchu z hlediska poptávky. Pro naplnění cílů bakalářské práce byly provedeny návrhy směřující ke zvýšení spokojenosti návštěvníků turistické oblasti Krumlovsko a PodKletí.
Visitors' Satisfaction in South Bohemia (Krumlovsko and Podkletí Tourist Area)
Keywords: turistická oblast Krumlovsko a PodKletí; návštěvníci; spokojenost; primární data; sekundární data; the regions of Krumlovsko and Podkletí; tourists; satisfaction; primary data; secondary data