Analýza odpadového hospodářství města Týn nad Vltavou - Pavelková, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu odpadového hospodářství ve městě Týn nad Vltavou, především na poskytování svozu odpadu a na spokojenost občanů s touto službou. Hlavním úkolem je popsat systém odpadového hospodářství v obci. Jedním z dalších úkolů je provedení dotazníkového šetření, které pomůže analyzovat největší problémy v obci a dále navrhnout řešení na tyto problémy.
The analysis of waste management in the town Týn nad Vltavou
Keywords: veřejné služby; veřejný sektor; odpadové hospodářství; třídění odpadu; waste management; public services; public sector; waste sorting