Vývoj kresby domu u dětí na 1. stupni ZŠ - Šoltésová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce je zaměřena na vývoj kresby domu u dětí na 1. stupni základní školy. V teoretické části popisuje zákonitosti mladšího školního věku, vývoj výtvarného projevu dětí a propojení arteterapie s kresbou domu. Praktická část obsahuje analýzu kreseb domu u dětí mladšího školního věku, charakterizuje vývoj kresby domu a zabývá se rozdíly v kresbách chlapců a dívek.
The development of House Drawing at Children of Young School Age
Keywords: mladší školní věk; vývoj výtvarného projevu; symbol domu; arteterapie; children of young school age; development of drawing; symbol of the house; art therapy