Inventarizace vzrostlých dřevin gymnazijního parku v Moravských Budějovicích - Šplíchal, Pavel (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato práce podává informace o stavu vzrostlých dřevin v gymnazijním parku v Moravských Budějovicích. Celkem byl proveden pasport u 80 dřevin, z nichž bylo 57 listnatých a 23 jehličnatých. Bylo zjištěno 28 taxonů dřevin. Všechny dřeviny byly zakresleny do mapy, která je součástí této práce (měřítko 1: 500; volně vložená příloha).
Inventury of mature trees in Gymnasium School park in Moravske Budejovice
Keywords: inventarizace dřevin; průzkum; gymnazijní park v Moravských Budějovicích; Inventory of trees survey; park belonging to the Gymnasium School in Moravské Budějovice