Výuka stereometrie s využitím software Elica - DALEST - Krčmář, Roman (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato diplomová práce je zaměřena na počítačový software Dalest Elica a jeho uplatnění ve výuce stereometrie na základní škole. Obsahem práce je několik řešených příkladů pomocí tohoto dynamického 3D softwaru pro výuku stereometrie na základní škole. Práce má poskytnout pedagogům efektivní náhled na problematiku tohoto softwaru a rovněž vysvětlit, proč použít Dalest Elicu ve výuce. Součástí práce je rovněž CD s video-návody na obsluhu softwaru.
Teaching of solid geometry with the use of Elica - DALEST software
Keywords: Dalest Elica; matematika; stereometrie; počítačem podporovaná výuka; manuál Elica.; Dalest Elica; math; stereometry; education supported by computer; Elica manual.