Marketingové nástroje ve franšízovém podniku - Boháčková, Hana (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomová práce charakterizuje podnikatelské prostředí v oblasti franchisingu v České republice a Evropě. Vývoj a změny v posledních letech v počtu franchisorů a franchisantů, přehled největších a nejznámějších značek na českém a evropském trhu. Obsahuje situační analýzu a SWOT analýzu vybraného hotelu. Na základě těchto analýz je určena strategie expanze. Dále navazuje franchisový koncept včetně předmětu franchisingu a know-how.
Marketings Instruments in Franchise Company
Keywords: Franchising; Franchisový koncept; Franchisové systémy; Marketing; Strategický marketing; Situační analýza; SWOT analýza; Know-how; Franchising; Franchising concept; Systems of franchising; Marketing; Strategy marketing; Situation analysis; SWOT analysis; Know-how