Význam a využití marketingu ve vybrané české firmě - Dudková, Iveta (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem bakalářské práce je zjistit, zda vybraná firma využívá marketing a případně navrhnout změny, které by vedly ke zlepšení stávající situace. Teoretická část je založena na studiu odborné literatury. Praktická část analyzuje, zda vybraná firma využívá principy marketingu. Tato část zahrnuje řízený rozhovor s ředitelkou supermarketu Terno v Českých Budějovicích. Závěr práce je zaměřen na analýzu stávající situace ve firmě. Jsou vyhodnoceny výsledky a navrženy případné změny.
Importance and use of marketing in chosen Czech company
Keywords: marketing; marketingový mix; marketingové řízení; potřeby; přání; zákazník; firma; marketing; marketing mix; marketing management; needs; wish; customer; company