Antisemitismus a protižidovské postoje s důrazem na 19. století - Jindráková, Edita (Jihočeská univerzita, 2011)
Ve své bakalářské práci se zaměřuji na problematiku antisemitismu a antijudaismu v 19. století.
Anti-semitism, ideal sources
Antisemitismus a protižidovské postoje s důrazem na 19. století
Keywords: Antisemitismus; antijudaismus; protižidovské stereotypy; židovská emancipace a asimilace; Sionismus; Izrael.; Jews; Antisemitism; anti-Judaism; stereotypes; emancipation; asimilation; Edict of Tolerance; Sionism; Israel.