Vývoj pastorace mládeže v českobudějovické diecézi v posledních 10 letech - Martanová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2019)
Diplomová práce se zabývá vývojem pastorace mládeže v českobudějovické diecézi v posledních 10 letech. Stěžejní částí této práce je popis jednotlivých aktivit, které se konaly pro mládež v českobudějovické diecézi v letech 2008 - 2018 a vyhodnocení rozhovorů s pracovníky DCM a DCŽM.
The development of the youth ministry in the Diocese of Ceske Budejovice in the last ten years
Keywords: Mládež; podpora a koordinace; kaplani pro mládež; diecézní centrum pro mládež; diecézní centrum života mládeže; animátor; farní pastorace; pastorační plán; pastorace.; Youth; support and coordination; chaplains for youth; diocese centre of youth; diocese centre of the life of youth; animator; parish pastoral care; pastoral care plan; pastoral work.