Populačně-genomická analýza generalistického parazita - tasemnice Ligula intestinalis - Kočová, Pavlína (Jihočeská univerzita, 2018)
Nový pohled do populační struktury tasemnice Ligula intestinalis za použití genomických dat získaných pomocí metody ddRAD.
Population-genomic analysis of adaptation in a parasite with a wide host range - tapeworm Ligula intestinalis
Keywords: Ligula intestinalis; populační struktura; genomocá analýza; Ligula intestinalis; population structure; genomic analysis