Prevence sociálně patologických jevů na základní škole - Panenková, Klára (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce se zabývá výskytem a prevencí sociálně patologických jevů na základní škole, jak je prevence organizována a jekého chování, které není v souladu s normami společnosti, se nejvíce žáci škol dopouštějí, jak je tomuto chování možné předcházet a kdo všechno by se měl na prevenci v rámci výchovně vzdělávacího procesu podílet.
Prevention of socialy pathological phenomena in elementary school
Keywords: prevence; sociální patologie; deviace; norma; šikana; školní metodik prevence; minimální preventivní program; sociálně patologický jev; Prevention; social pathology; deviation; norm; bullying; school prevention methodist; minimum preventive program