K problematice frazémů na 2. stupni základních škol - Brožková, Martina (Jihočeská univerzita, 2019)
Diplomová práce si klade za cíl zmapovat, na kolik je věnována pozornost frazémům ve vybraných učebnicích 2. stupně základních škol. Následně představit vlastní pracovní list věnovaný této problematice.
About the phraseme problematics at the second stage of primary schools
Keywords: frazeologie; frazém; základní škola; učebnice; pracovní listy; phraseology; phrase; primary school; textbook; worksheets