Vliv bionomických vlastností motýlů na jejich habitatovou vazbu - Pavlíková, Anežka (Jihočeská univerzita, 2011)
V práci jsem studovala vliv habitatové klasifikace dle bionomických vlastností motýlů dvou ekologických skupin motýlů. Testovala jsem, zda RCS strategie jejich živných rostlin a biotopů ovlivní rozmístění druhů v ordinačním prostoru.
The influence of butterfly life history traits on their resource use
Keywords: Lepidoptera; habitatové preference; RCS strategie; Lepidoptera; habitat classification; RCS strategy