Vzdělávání pracovníků ve vybrané organizaci - Šoffová, Nicole (Jihočeská univerzita, 2022)
Literární rešerše práce analyzuje historii lidských zdrojů a vzdělávání zaměstnanců, přístup ke vzdělávání zaměstnanců a systém vzdělávání zaměstnanců. Práce dále analyzuje různé formy a metody, které se ke vzdělávání zaměstnanců používají. Praktická část práce analyzuje systém vzdělávání ve vybrané organizaci a na základě provedené analýzy navrhuje změny na zlepšení systému vzdělávání pracovníků v dané organizaci.
Employee education in a company
Keywords: Vzdělávání; rozvoj zaměstnanců; systém vzdělávání; vzdělávání zaměstnanců; lidské zdroje; učení; education; development of employees; education system; employee training; human resources; learning