Analýza spolehlivosti forenzních nástrojů pro zkoumání malé digitální techniky - Pěstová, Karolína (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá forenzními nástroji pro zkoumání malé digitální techniky. V teoretické části jsou popsány zásady digitální forenzní analýzy a postupy pro zkoumání mobilních telefonů. V praktické části je provedena analýza vybraných mobilních telefonů nástroji pro zkoumání malé digitální techniky, jsou zde vyhodnoceny výsledky a navrženo řešení pro zajištění co nejvíce relevantních dat.
Analysis of forensic tools reliability for investigating small digital devices
Keywords: Digitální forenzní analýza; Forenzní nástroj; Mobilní telefon; Extrakce dat; Digital forensic analysis; Forensic tool; Mobile phone; Data extraction