Odborná praxe ve společnosti Link Company. - Mousqueton, Vivien (Jihočeská univerzita, 2010)
Autor stručně představil společnost a jejího českého obchodního zástupce. Popsal vlastní průběh praxe, svoji pozici a jednotlivé aktivity, které během praxe vykonával. V závěru se vyjádřil k přínosům z absolvované praxe.
Trainee-ship in company Link Company.
Keywords: společnost; český obchodní zástupce; jednotlivé aktivity; the company; Czech sales representative; the individual activities