Příprava a realizace investičního projektu - Lagronová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato práce se zabývá popisem přípravou a realizací investičního projektu. V teoretické části jsou popsány tradičně užívané metody pro hodnocení ekonomické efektivnosti, rozhodnutí o realizovatelnosti projektu a výběru vhodného zdroje financování. Praktická část se věnuje investičnímu projektu reálné společnosti, rozhoduje o realizovatelnosti projektu a jeho vlivu na stabilitu společnosti.
Preparation and Implementation of an Investment Project
Keywords: investice; ekonomická efektivnost; hodnocení investic; investiční rozhodování; podnikatelský záměr; investment; economical effectiveness; investment evealuation; investment decision; bussiness plan