Využití dopravního systému s výměnnými nástavbami v podniku zemědělské prvovýroby. - Hosenseidl, František (Jihočeská univerzita, 2009)
V práci jsem se zaměřil na přehled typů dopravních systémů s výměnnými nástavbami, jejich investiční náklady na pořízení a technické parametry. Dále jsem provedl rozbor investičních a provozních nákldů a rozbor využití jednotlivých nástaveb v podniku zemědělské prvovýroby.
Usage of transportation systems with Multiland platforms in agriculture basic industry.
Keywords: náklady; parametry; využití; Cost; characteristics; usage