Práce s dítětem se speciálními poruchami učení z pohledu literatury a očima jejich rodin - Pekárková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce je zaměřena na specifiské poruchy učení. Hlavním cílem je ponořit se do problematiky specifiských poruch učení z pohledu literatury a rodičů.
Working with child with specific learning disorders
Keywords: specifické poruchy učení; dyslexie; dysgrafie; dyskalkulie; diagnostika specifických poruch.; Specific learning disabilities; dyslexia; dyscalůculia; diagnosis of specific learning disabilities