Role klíčových pracovníků v procesu individuálního plánování se seniory - Hrubešová, Ilona (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce se zabývá rolí klíčových pracovníků v procesu individuálního plánování se seniory a je rozdělena na tři kapitoly. První kapitola charakterizuje stáří, změny související se stářím a potřeby seniorů. Druhá kapitola vymezuje proces individuálního plánování, jeho strukturu a dokumentaci potřebnou k individuálnímu plánování. Dále tato část popisuje požadavky na pozici klíčového pracovníka. Hlavní kapitola bakalářské práce obsahuje popis procesu individuálního plánování v Domově pro seniory POHODA Netolice a popis role klíčových pracovníků, doplněný o konkrétní příklady z Domova pro seniory POHODA Netolice.
The role of key workers in process of individual planning to seniors
Keywords: stáří; senior; změny ve stáří; potřeby seniorů; individuální plánování; klíčový pracovník; age; senior; changes during age; needs of seniors; individual planning; key worker