Strategický plán rozvoje města - Mrázová, Radka (Jihočeská univerzita, 2018)
Předmětem předložené diplomové práce je zpracování návrhu Strategického plánu rozvoje města Třemošná pro léta 20152025, a to ve spolupráci s představiteli města a firmou Novi Solutions, s.r.o. Dílčím cílem práce je provedení dotazníkového šetření mezi obyvateli města a zpracování kompletní analýzy města formou SWOT analýz dle prioritních oblastí. Dále stanovení vize města a z ní vyplývající strategické cíle, opatření, konkrétní aktivity a indikátory pro jejich měřitelnost.
Strategic Development Plan
Keywords: Strategický plán rozvoje města; dotazníkové šetření; SWOT analýzy; vize; strategické cíle; opatření; Strategic development plan; questionnaire survey; SWOT analysis; vision; strategic objectives; measures