Využití cvičební pomůcky TRX v rámci kondičního cvičení u žen ve věkové kategorii 20- 30 let - Truhlářová, Denisa (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem mé bakalářské práce je ověření dopadu cvičení kondičního programu TRX na ženy ve věkové kategorii 20-30 let. Tento výzkum byl proveden na 12 ženách. Kondiční dovednosti byly testovány za pomoci Sporttesteru . Pro informace o tělesném složení byly využity výpočty BMI, WHR a BIA. Poté cvičenci podstoupili tříměsíční kondiční program TRX tréninku. Všechny testy a analýzy byly provedeny znovu po skončení posledního tréninku, které byly porovnány s prvními testy.
The use of TRX exercise equipment through fitness exercises for women in the age group 20 - 30 years
Keywords: kondiční program; zdatnost; pohyb; zdraví; condition program; physical fitness; move; health