Kariérové plánování - Kotěšovcová, Jitka (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce je na téma "Kariérové plánování". Zaměřuje se na použití psychologie při vytváření kariérových plánů. Diplomová práce byla aplikována na společnost "Amagasaki Pipe Czech s.r.o.". Teoretická část popisuje co je kariéra, její typy a její pohyby. Praktickou část tvoří vyhodnocená data. Bylo srovnáno mnoho modelových situací.
Career planning
Keywords: kariéra; plánování; psychologie; personalista; career; planning; psychology; personnel clerk