Potenciál environmentálních opatření v ubytovacích zařízeních v oblasti ŽELEZNORUDSKO - Machalová, Marie (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem této bakalářské práce bylo identifikovat existující environmentální opatření v ubytovacích zařízeních v oblasti Železnorudsko, zhodnotit zkušenosti jejich provozovatelů a na základě výsledků navrhnout možnosti budoucího rozvoje těchto zařízení. Informace od jednotlivých provozovatelů ubytovacích zařízení byly sbírány pomocí dotazníkového šetření. Výsledky výzkumu, společně s návrhy pro možný budoucí rozvoj ubytovacích zařízení ve zkoumané oblasti, jsou obsaženy v praktické části.
Potential of Environmental Measures in Accomodation Establishments in Železná Ruda region
Keywords: Životní prostředí; ubytovací zařízení; environmentální opatření; zelený management; ekoznačka; Environment; accommodation facilities; environmental measures; green management; ecolabelling