Analýza vybraných značek z programu Česká kvalita (nábytek) - Novák, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce se zabývá analýzou značky z Programu Česká kvalita, konkrétně značky Česká kvalita Nábytek. Úvod práce je věnován teoretickému rozboru, který má zajistit bližší seznámení se zkoumanou problematikou. Navazující praktická část práce je věnována značce kvality pro oblast nábytku. Začíná popisem značky Česká kvalita Nábytek, na který navazuje analýza této značky v podobě dotazníkového šetření u držitelů a správce značky. Výstupy získané z obou dotazníků byly propojeny ve formě shrnutí výsledků dotazníkového šetření, které popisuje současnou situaci značky. Po analyticko-syntetické části následuje diskuse a shrnutí zjištěných skutečností ve formě závěru, který popisuje výsledky práce, a tedy silné a slabé stránky značky Česká kvalita Nábytek.
The analysis of selected labels of the Czech quality programme (furniture)
Keywords: kvalita; značky kvality; Program Česká kvalita; značka Česká kvalita Nábytek; silné a slabé stránky; quality; quality signs; the Czech quality programme; the Czech quality furniture mark; strenghts and weaknesses aspect