Analýza gastronomických služeb v oblasti Českobudějovicka - Hájková, Hana (Jihočeská univerzita, 2011)
Téma této bakalářské práce je analýza gastronomických služeb na Českobudějovicku. Sekundární data byla získána z odborné literatury, statistických údajů, internetových zdrojů místní samosprávy a organizací cestovního ruchu. Primární data byla získána díky dotazníkovému šetření, řízených rozhovorů a vlastního pozorování. Hlavním cílem bylo zanalyzovat úroveň gastronomických služeb v této oblasti a poté navrhnout možná opatření ke zlepšení cestovního ruchu a gastronomických služeb.
Analysis of catering services in area Českobudějovicko
Keywords: Potřeba; produkt; služba; cestovní ruch; stravovací služby; produkt stravovacích služeb; Need; product; service; tourism; catering services; product of catering services