Životní styl osob pracujících v oblasti ochrany veřejného zdraví. - Dvořák, Vít (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato bakalářská práce je zaměřená na životní styl osob pracujících osob pracujících v oblasti ochrany veřejného zdraví. Zahrnuje vysvětlení základních pojmů, které dávají základ této práci. Jsou zde uvedeny nejnovější poznatky z odborné literatury týkající se životního stylu, zdraví, nemoci, podpory zdraví, prevenci. Jsou zde zmíněny otázky týkající se taktéž tolik potřebné legislativy.
The Lifestyle of Employees Working in Public Health Protection Institutions
Keywords: životní styl; orgány ochrany veřejného zdraví; determinanty zdraví; zdraví; podpora zdraví.; lifestyle; instituc protection of public health / public health protection institutions; determinativ of health / health determinants; health; support of health / health support.