Využití volného času středoškolské mládeže v regionu Klatovy - Neprašová, Marcela (Jihočeská univerzita, 2008)
Zpracování problematiky využití volného času středoškolské mládeže v souvislosti s možným rizikovým chováním s přihlédnutím na faktory ovlivňující dospívání, přestup na střední stupeň školství, preferenci volnočasových aktivit a způsobů ovlivňujících tyto aktivity.
Using of free time by students from the secondary schools in Klatovy region
Keywords: Student; rodina; volný čas; volnočasové aktivity; střední škola; učební obor; rizikové chování; student; family; free time; free time activities; secondary school; vocational field of study; risk behaviour