Úloha simulátoru z pozice radiologického asistenta - Janoušková, Vladimíra (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce zahrnuje popis metodiky denních zkoušek provozní stálosti tak, jak by je měl provádět radiologický asistent. Poskytuje nově vypracovanou kapitolu Software Acuity pro potřeby radiologického asistenta. Pro provoz na pracovišti simulátoru v souladu s platnou legislativou je požadováno, aby se radiologický asistent při práci na pracovišti simulátoru řídil lokálními standardy k jednotlivým pracovním postupům. Součástí práce jsou tedy i návrhy standardů pro práci radiologického asistenta na pracovišti simulátoru. Tato práce by měla radiologickému asistentovi pomoci ve zvládnutí obsluhy simulátoru Acuity na požadované úrovni.
The role of simulator from the radiotherapist´s point of view
Keywords: Acuity; Simulátor; Pracovní postup; Radioterapie; Acuity; Simulator; Operating Sequences; Radiotherapy