Zajištění kvality života seniorů se sluchovým postižením v ústavech sociální péče - Kuncová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce s názvem "Zajištění kvality života seniorů se sluchovým postižením v ústavech sociální péče" se zabývá sledováním trendu v péči o seniory. Bakalářská práce se zabývá kvalitou života sluchově postižených seniorů v pobytových sociálních službách. Zkoumá, jak vnímají kvalitu života samotní senioři se sluchovým postižením, stejně tak jak ji vnímá personál poskytovatelů sociálních služeb.
Assurance the quality of life of seniors with hearing impairment in social care institutions
Keywords: senior; stáří; kvalita života; sociální služby; sociální pracovník; sluchové postižení; senior; old age; quality of life; social services; social worker; hearing impairment