Analýza motivace a spokojenosti klientů NZDM v Třebíči - Honsová, Ivana (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce nám přibližuje pojem nízkoprahová zařízení pro děti a mládež a charakterizuje vybrané pojmy motivace, spokojenost a klient NZDM. Dále popisuje konkrétní nízkoprahová zařízení pro děti a mládež ve městě Třebíči, ve kterých probíhal výzkum. Cílem výzkumu bylo zmapovat situaci v oblasti motivace a spokojenosti klientů v nízkoprahových zařízeních pro děti a mládež ve městě Třebíči. Zjistit, co vede klienty těchto klubů k jejich návštěvě a zda jsou v zařízení spokojeni nebo by uvítali nějaké změny. Ke sběru dat byla použita metoda kvalitativního výzkumu za pomoci techniky strukturovaného rozhovoru. Zjištěné výsledky jsou shrnuty v diskuzi a závěru práce.
The Analysis of Motivation and Satisfaction of the Clients of NZDM in Třebíč
Keywords: motivace; spokojenost; klient; děti a mládež; nízkoprahová zařízení pro děti a mládež; volný čas; motivation; satisfaction; client; children and youth; assistance centres for children and youth; leisure time