Dopravní obslužnost na Českobudějovicku pro potřeby cestovního ruchu - Bešťáková, Martina (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem diplomové práce bylo zhodnotit současnou dopravní obslužnost Českobudějovicka pro potřeby cestovního ruchu, na základě terénního šetření poukázat na přednosti a nedostatky, navrhnout opatření ke zlepšení stavu a navrhnout projekt optimalizace. Projekt optimalizace nazvaný Optimalizace cyklostezky České Budějovice - Hluboká nad Vltavou - Purkarec - Týn nad Vltavou byl navržen na základě analýzy současného stavu, terénního šetření a informací od pracovníků z Nadace Jihočeské cyklostezky.
Transport services in Českobudějovicko area in term of Tourism
Keywords: doprava; dopravní obslužnost; projekt optimalizace; cestovní ruch; transport; transport services; project of optimization; tourism