Naturální kulturistika, jako adekvátní pohybová aktivita - Brožek, Pavel (Jihočeská univerzita, 2016)
Hlavním tématem této bakalářské práce je naturální kulturistika jako adekvátní pohybová aktivita, vytvoření uceleného přehledu o možnostech a kladech naturální kul-turistiky. Výzkumný soubor byl složen z jednadvaceti probandů, u kterých jsem aplikoval vhodnou pohybovou aktivitu. Jejich výstupy z měření budou sloužit k možnosti volby vybrat si naturální kulturistiku jako další alternativu k zdravému životnímu stylu. Vše je podmíněno vhodnou pohybovou aktivitou a vhodnou úpravou stravy a tím i další možnosti, jak si zachovat fyzické a duševní zdraví.
Natural bodybuilding as the adequate physical activity
Keywords: naturální kulturistika; pohybová aktivita; somatotypy; doping; T-test; In-Body 230; viscerální tuk; testosteron; měření; životní styl; Natural bodybuilding; physical activity; somatotype; doping; T-test; In-Body 230; visceral fat; testosterone; measurement; lifestyle