Místo sociálních sítí ve volném čase žáků - Přibylová, Klára (Jihočeská univerzita, 2015)
Bakalářská práce se zabývá volným časem žáků prvního a druhého stupně základní školy. Cílem práce je zjistit, jaké místo mají sociální sítě ve volném čase těchto žáků. Teoretická část práce je zaměřena na následující témata: psychologický vývoj dítěte základní školy, volný čas, dítě a hra, sociální sítě, rizika sociálních sítí a internetu, vztahy na internetu. Praktická část práce porovná žáky páté a deváté třídy z města a vesnice.
Place of social networks on leisure of pupils
Keywords: volný čas; sociální síť; internet; vztahy na internetu; rizika internetu; základní škola; město; vesnice; leisure time; social networks; the Internet; relationship on the Internet; risks of the Internet; primary and secondary school; town; village